ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ: ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Παρουσία στελεχών και φίλων έγινε το βράδυ της Παρασκευής η κοπή της πίτας για το 2016 του συνδυασμού “Συνεργασία  για πορεία ανάπτυξης”, του δημάρχου Τεμπών Κ. Κολλάτου στο cafe-bar RODON στο Συκούριο.

κολλατος2 κολλατος1Η μαζική παρουσία όπως τόνισαν στελέχη της παράταξης δίνει δύναμη για συνέχιση της αταλάντευτης δράσης του συνδυασμού, για το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Το  φλουρί βρήκε ο  αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κώστας Τσεργάς.

Ο Δήμαρχος Τεμπών  στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:

“Συγκεντρωθήκαμε φίλοι και συνεργάτες σήμερα εδώ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού μας. Ενα μεγάλο  ευχαριστώ σε  όσους  τίμησαν την παράταξη με την παρουσία τους. Αυτό δείχνει πως ο σκοπός μας είναι κοινός .Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον τόπο μας που αξίζει πάρα πολλά.

Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και προβλήματα από κοινού, σταθήκαμε όρθιοι και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς . Τίποτα δεν προχωράει  χωρίς συνεργασία έτσι και η ονομασία του συνδυασμού μας “Συνεργασία  για πορεία ανάπτυξης”.

Να ευχαριστήσω όλους εσάς  εκλεγμένους και μη για την στήριξη και την βοήθεια σας , μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο   έργο μας  . Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο  μας εαυτό  για τον Δήμο μας .

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ