ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!!!

Αντιμέτωπος με την αγανάκτηση των γονέων του Λιβαδίου που τη Δευτέρα κράτησαν τα παιδιά τους στο σπίτι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη δασκάλου στο δημοτικό του χωριού βρέθηκε ο προϊστάμενος α/βαθμιας εκπαίδευσης Σωτήρης Βούλγαρης

ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει από τη μία τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό και από την άλλη την δικαιολογημένη διαμαρτυρία των γονέων.

Βλέποντας ότι άμεση λύση στο πρόβλημα δεν υπάρχει και με δεδομένο ότι το σχολείο θα έμενε χωρίς δάσκαλο για τουλάχιστον ένα δεκαπενθήμερο έκανε κάτι που αν μη τί άλλο θα συζητηθεί πολύ αφού τυγχάνει της αποδοχής κάποιων και της αποδοκιμασίας κάποιων άλλων.

Ο κ.Βούλγαρης λοιπόν αποφάσισε να πάει ο ίδιος ως δάσκαλος στο σχολείο για να μην μείνει κλειστό το τμήμα και για να καμφθούν οι αντιδράσεις των γονέων.

Οπως είναι φυσικό πολλοί είπαν μπράβο στον προϊστάμενο, όμως υπάρχουν και κάποιοι που διαφωνούν θεωρώντας ότι άλλος είναι ο ρόλος και η θέση του και όχι να τρέχει και να καλύπτει κενά σε διάφορα σχολεία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com

1 Comment

  1. Καινοτόμος είναι αυτός που κάνει το απρόοπτο πράξη. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά είναι εξαιρετική η κίνηση του. Μπράβο του!!!

Comments are closed.