ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο Ν. ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Μια πανέμορφη εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Συκουρίου. Στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος  βράβευσε και  παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρώην Δήμαρχο Νέσσωνος κ. Νικόλαο Γερογιάννη  για την προσφορά του και την ίδρυση  της φιλαρμονικής, 

του τοτε Δ.Νέσσωνος επι θητείας του. Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Καρατέγος βράβευσε και τίμησε την κ. Μαρίτσα Τσούμαρη  Γκάνιαρη για την προσφορά της στην φιλαρμονική .

Τα παιδιά της φιλαρμονικής έπαιξαν μουσικά κομμάτια και ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και δεξίωση για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

IMG_7018Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχος Κώστας Νταφούλης , Χρήστος Τσάτσαρης , ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Μανώλης οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μαϊμάρης, Ιωάννης Αργυρίου, Αθανάσιος Καραναστάσης  , ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου Γεώργιος Καλότυχος, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάμπρος Ζάρρας ο πρωην Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ Βασίλης Κρητικος καθώς Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων .

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο μαέστρος της φιλαρμονικής Κώστας Ζωιτός .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ