ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ Ν.ΡΥΣΙΟ

Αγώνας που δεν αντέχει σε καμία κριτική ο σημερινός στο κλειστό της Νεάπολης με την Ολύμπια να πατάει «γκάζι» στο δεύτερο 10λεπτο παίρνοντας μια άνετη νίκη με σκορ 65-46 απέναντι στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Το παιχνίδι «στιγματίστηκε» από την άτυχη στιγμή της Νάστου που αποχώρησε με τραύμα στο γόνατο στις αρχές του τέταρτου 10λεπτου, ενώ οι φιλοξενούμενες κατέθεσαν και ένσταση για τυπικούς λόγους καθώς ο γιατρός του αγώνα δεν είχε καταθέσει την κάρτα του στη γραμματεία.

Επόμενη αντίπαλος για τις «πορτοκαλί» η ομάδα του Ηρακλή σε ματς που θα διεξαχθεί στο «Ιβανώφειο», ενώ στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η απίστευτη κατάληξη του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Καλαμαριά και Πυλαία με τις φιλοξενούμενες να αποχωρούν 6:54 πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ εις βάρος τους (57-37) διαμαρτυρόμενες για τη διαιτησία!

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επεισοδιακή αναμέτρηση  κρατήθηκαν τα δελτία δύο παικτριών της Πυλαίας, ενώ η Τζήμου των φιλοξενούμενων κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι!

Δεκάλεπτα: 18-11, 34-19, 45-27, 65-46

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Καπνιά-Κουτσουνούρη): Νταουντάκη 2, Δεληγιάννη 17, Κουτσουνούρη 12, Χαβαλέ 22(1), Ράπτη, Κυριτσάκα 3(1), Σουλιώτη 6, Καλλίδου 4.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ