ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ

Όλα κυλούσαν φυσιολογικά στην καφετέρια του Βόλου, όταν ξαφνικά πελάτης σηκώθηκε από τη θέση του, με τον καφέ που είχε παραγγείλει στα χέρια…

Στιγμές τρόμου μέρα μεσημέρι χθες (13-02-2016) σε γνωστό καφέ της πόλης στην οδό Λαρίσης. Ανδρας γύρω στα 35 απειλούσε με ψαλίδι την 19χρονη υπάλληλο του καταστήματος για να πάρει τις ημερήσιες εισπράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στις 15.30 το μεσημέρι. Στο καφέ δεν βρισκόταν κανένας άλλος από τους εργαζομένους παρά μόνο η 19χρονη. Μοναδικός επισκέπτης ήταν ο ίδιος ο ληστής.

Είχε παραγγείλει λίγο νωρίτερα καφέ και καθόταν αμέριμνος σε τραπέζι έξω από το κατάστημα. Κανένας δεν θα υποψιαζόταν τι σχεδίαζε να πράξει όταν κινήθηκε στο εσωτερικού του μαγαζιού. Συγκεκριμένα, σε ανύποπτη χρονική στιγμή και ενώ το κατάστημα δεν είχε άλλο κόσμο πήρε τον καφέ στο χέρι και κατευθύνθηκε προς την υπάλληλο. Ταυτόχρονα έτυχε να μπει στο κατάστημα και μία γυναίκα για να παραγγείλει.

Προς αιφνιδιασμό και των δύο γυναικών, ο 35χρονος πήρε το ψαλίδι που βρήκε κοντά στο ταμείο και δείχνοντάς το απειλητικά προς το μέρος της 19χρονης ζήτησε φωνάζοντας τις εισπράξεις. Ακολούθησε πανικός. Ευτυχώς η νεαρή εργαζόμενη υπάκουσε. Η άλλη γυναίκα φώναζε ότι «αυτό που κάνεις είναι παράνομο». Ο ληστής πήρε τα χαρτονομίσματα που βρήκε στο ταμείο περίπου 150 ευρώ και αποχώρησε με το μηχανάκι του.

Για τη ληστεία ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έσπευσαν στο σημείο και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης προκύπτει ότι ο δράστης είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές από διάφορες υποθέσεις ναρκωτικών. Η σύλληψή του εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου από την αστυνομία.

taxydromos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ