ΣΕ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, ΟΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΥΡΙΟ Ο Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Καλεσμένος του Μορφωτικού Συλλόγου Όσσας στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν το Σάββατο το βράδυ ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος αλλα και στα ορεινά Αμπελάκια οπου εκει ο Μορφωτικός Σύλλογος Αμπελακίων πραγματοποίησε την δική του εκδήλωση κοπής πίτας.

ossaΕυχές για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες στους συλλόγους ευχήθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών στον σύντομο χαιρετισμό του ,ακόμη αναφέρθηκε ότι  στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων ο Δήμος μεσα απο τον ΔΟΠΑΠΕΠ  θα ειναι δίπλα και  στο πλευρό των Συλλόγων έτσι ωστε  να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουνε οι σύλλογοι για να  αναδείξουμε  απο κοινού τον τόπο  αλλα και στη δύσκολη συγκυρία που υπάρχει να μπορέσουνε να κρατηθούν στα πόδια τους .

Τον Δήμαρχο στην Όσσα συνόδευε ο αντιδήμαρχος κ.Χρήστος Τσάτσαρης, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ. Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας και ο Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας Οσσας κ. Ιωάννης Μπίκας, ενώ παρών ήταν και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Μανώλης.

Στα Αμπελάκια στην κοπή της πίτας εκτος του Δημάρχου  παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.Κώστας Τσεργας ,Κώστας Νταφούλης ,Χρήστος Τσάτσαρης ,ο Πρόεδρος του Κοινωνικού  Παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο Πρόεδρος Τοπικης Κοινότητας Αμπελακίων κ.Σωτήρης Μιχαλάκης μελη και φίλοι του συλλόγου .

ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

sykoyrioΕν τω μεταξύ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Συκουρίου με τον νέο Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Γεώργιο Δημουλό και τα νέα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, παραβρέθηκε ο κ. Κολλάτος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Κώστας Νταφούλης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Μανώλης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μαϊμάρης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου Γεώργιος Καλότυχος ,ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Μιχάλης Καρατέγος ,ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάμπρος Ζάρρας , Πρόεδροι Συλλόγων και μέλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ