2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΠΕΚ

Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου συνεδρίου μας, η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής εκπαίδευσης, Προσχολικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής) και το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας

(Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας) το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (με Διεθνή Συμμετοχή) στη Λάρισα 21-23 Οκτωβρίου 2016.

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας θα πραγματοποιηθεί με διεθνή συμμετοχή, δηλαδή, εκτός από τις εργασίες στην Ελληνική: α) θα περιλαμβάνει έναν αριθμό προσκεκλημένων ομιλιών από ακαδημαϊκούς (αναγνωρισμένης αξίας) ευρωπαϊκών κυρίως πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και β) θα προσκληθούν να καταθέσουν εργασίες προς κρίση και εκπαιδευτικοί από άλλες χώρες. Μόνο στις περιπτώσεις αυτές η γλώσσα ομιλίας θα είναι η Αγγλική και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση. Κατά τα άλλα, η γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η Ελληνική.

Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε:

    Εκπαιδευτικούς Προσχολικής Εκπαίδευσης.

    Εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπαίδευσης.

    Εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης.

    Μέλη Δ.Ε.Π. και Ε.Π. των ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    Ερευνητές της Εκπαίδευσης.

    Εκπαιδευτές Ενηλίκων.

    Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς Φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Ο όρος «Εκπαιδευτικός» περιλαμβάνει όσους υπηρετούν ως στελέχη ή μη, στη δημόσια ή ιδιωτική (τυπική ή μη) εκπαίδευση, εν ενεργεία ή συνταξιούχους.

Στο Συνέδριο μπορούν να υποβληθούν πλήρη άρθρα-εισηγήσεις, βιντεο-εισηγήσεις, εργαστηριακές παρουσιάσεις και Εκπαιδευτικά Σενάρια σχετικά με τις Θεματικές Ενότητές του.

Επιλεγμένα άρθρα από το συνέδριο (με βάση τη βαθμολογία των κριτών) θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις των επιστημονικών περιοδικών PRIME (στην Ελληνική) και MIBES (στην Αγγλική) της Σ.Δ.Ο. του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Η διαδικασία υποβολής περιγράφεται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου:

  • synedrio.eepek.gr, μενού ‘Εισηγητές’ ή
  • www.eepek.gr, μενού ‘Συνέδρια’, ’Συνέδριο2016’, ‘Εισηγητές’.

Λεπτομερείς οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής εργασιών θα υπάρξουν σύντομα στη 2η ανακοίνωση του συνεδρίου.

Πληροφορίες

Κολοκοτρώνης Δημήτριος (Πρόεδρος Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6972038117.

Λιόβας Δημήτριος (Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6932078466.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ