ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΛΟΓΟΠΑΤΗΜΑΤΑ» ΤΗΣ Θ. ΨΥΡΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Παρουσία πλήθους συγγενών και φίλων εγκαινιάστηκε το πρωί της Κυριακής στον Τύρναβο το σύγχρονο λογοθεραπευτικό κέντρο της Θεοδώρας Ψύρρα στην οδό Ελευθερίας 17, 1ος όροφος στον Τύρναβο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAΠρόκειται για ένα κέντρο το οποίο, με την επιστημονική κατάρτιση της κ. Ψύρρα, φιλοδοξεί να καλύψει ένα τεράστιο επιστημονικό κενό που υπάρχει στην περιοχή στον συγκεκριμένο τομέα της λογοθεραπείας.

Η Θεοδώρα Ψύρρα σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου στα Ιωάννινα και αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου: Λίαν καλώς 7,75, ενώ το 2015 πήρε και πτυχίο στη Μέθοδο Braille.

Παράλληλα το προηγούμενο διάστημα απέκτησε και σημαντική επαγγελματική εμπειρία εργαζόμενη στην παράλληλη στήριξη σε σχολείο, αλλά και σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με Αυτισμό στον Ν. Κοζάνης, με εκπαίδευση στο κέντρο ημέρας ‘ΧΑΡΑ’ στην Λάρισα.

Την περίοδο από 1/10/2012 – 31/03/2013 έκανε πρακτική άσκηση στην νευρολογική κλινική αποκατάστασης και αποθεραπείας ANIMUS στο τμήμα Λογοθεραπείας.

Η πτυχιακή της εργασία αφορούσε τη σύγκριση 4 διαγνωστικών τεστ της αφασίας και προτάσεις δραστηριοτήτων για δημιουργία διαγνωστικού υλικού στα ελληνικά (με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Νάσιο Γρηγόριο), ενώ παρακολούθησε και αρκετά σεμινάρια αποκτώντας κατάρτιση στις μεθόδους TEACCH, ABA, PECS, MAKATON, PCI .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ