ΠΑΕ ΑΕΛ: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με σημερινή της ανακοίνωση συγχαίρει τους αίκτες και τον προπονητή για τη νίκη στην Ελευσίνα, καυτηριάζει τη στάση διοίκησης και παικτών της αντιπάλου και σημειώνει ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκονται άλλα συμφέροντα. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛδίνει συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους προπονητές μας που σε αυτό το παιχνίδι έκλεισαν το στόμα τους και μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, από την αλήτικη συμπεριφορά διοικητικών παραγόντων και παικτών στη Λαμία, μίλησαν κι έδωσαν απαντήσεις στο γήπεδο.

Οι  18 τελικές προσπάθειες, σε ένα χωράφι που το άφησαν επίτηδες απότιστο, απέναντι σε άλλη μια ομάδα όπου οι “ιδιοκτήτες” της και ο “προπονητής” της έπρεπε να δείξουν στο αληθινό αφεντικό την αλητεία τους και για το τι βρίσκονται εκεί, είναι η καλύτερη απάντηση. 

Απέναντι σε μία ομάδα που ήρωα είχε τον τερματοφύλακά της και οι παίκτες της, με πρωταγωνιστή τον Ανδρίκο, έπαιζαν για να σακατέψουν  τους παίκτες μας υπό τα όματα του αληθινού ιδιοκτήτη, οι  ποδοσφαιριστές μας απήντησαν με αληθινό ανδρισμό, κέρδισαν όλες τις μονομαχίες, και αν ήταν λίγο προσεχτικοί στην τελική προσπάθεια το κοντέρ θα σταματούσε στα 7.

Διαβάζουμε στον Αθηναϊκό Τύπο για τις διαμαρτυρίες γιατί δήθεν δε δόθηκε ένα πέναλτι και βλέποντας το video του αγώνα διαπιστώνουμε ότι ο διαιτητής  δεν έδωσε σε μας ένα αληθινό πέναλτι και σε τουλάχιστον 5 περιπτώσεις έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο με κορυφαία αυτή του “νταή” Παληγιώργου που όχι μόνο έκανε φάουλ για δεύτερη κίτρινη αλλά προσπάθησε να σπάσει το πόδι του παίκτη μας.

Ευχόμαστε στον ιστορικό Πανελευσινιακό να παραμείνει στην κατηγορία αφού ξεπεράσει την πολύ σοβαρή περιπέτειά του με την καταγγελία της Παναχαϊκής να δείξει την ίδια σκληρότητα και την ίδια συμπεριφορά σε όλα τα παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Είμαστε περήφανοι που σπάσαμε μια δυσμενή παράδοση για την ΑΕΛ στην Ελευσίνα και συμπαραστεκόμαστε στη στενοχώρια όλων όσοι παρακολουθούσαν αυτό το παιχνίδι και περίμεναν άλλο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com