Η Κ.Ε.ΔΗ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ – ΜΠΟΥΡΑΝΙ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και για καλλιτεχνικά προγράμματα
Η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. πρόκειται να προβεί σε επιλογή  επιχείρησης, για την φύλαξη των χώρων εκδήλωσης και παρέλασης στα πλαίσια του εορτασμού των Αποκριών & της Καθαρής Δευτέρας.

Η συνολική δαπάνη της προμήθειας προϋπολογίστηκε στο ποσό των 1.000,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α 23% ενώ κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2492350313. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσκομίσουν τις προσφορές τους στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. έως την Πέμπτη 25/02/2016.

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. πρόκειται να προβεί σε επιλογή επιχείρησης για την εκμίσθωση μηχανημάτων ήχου & φωτισμού καθώς και την διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για τις εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού των Αποκριών & της Καθαρής Δευτέρας.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι όροι και οι προϋποθέσεις για την επιλογή της επιχείρησης περιγράφονται αναλυτικά στη Μελέτη που επισυνάπτεται.

Η συνολική δαπάνη της προμήθειας προϋπολογίστηκε στο ποσό των 10.000,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α 23%. Κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η χαμηλότερη τιμή προσφοράς, λαμβάνοντας υπόψη και τις τεχνικές προδιαγραφές.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες καθώς και τεύχη της μελέτης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2492350313.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσκομίσουν τις προσφορές τους στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. έως την Πέμπτη 25/02/2016.

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ και τη μελέτη ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ