ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΗΣ ΡΑΨΑΝΗΣ

Ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Ραψάνης και την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Προστασία και αξιοποίηση του δάσους των Αγίων Θεοδώρων Ραψάνης.

Οι τοπικές κοινωνίες συναποφασίζουν. Η  ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη  Ραψάνη στο χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης ,το  Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. .Αξιόλογοι Ομιλητές  θα συμμετέχουν από διάφορουςτομείς της επιστήμης, αναδεικνύοντας  τον πολύπλευρο ρόλο που διαδραματίζουν τα δάση στις τοπικές κοινωνίες και πιο ειδικά το δάσος των Αγίων Θεοδώρων , καταθέτοντας τις ιδέες τους για τηνπροστασία και αξιοποίησης του .

Θα μιλήσουν ο Νιτσιάκος Βασίλης, Καθηγητής Κοινωνικής Λαογραφίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Δρ Καλλιόπη Στάρα Μεταδιδακτορική ερευνήτρια Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ο Τσιακίρης Ρήγας, Δασολόγος ,Διδάκτωρ Α.Π.Θ., ο Δημήτρης Κούρτης, Δικηγόρος – διεθνολόγος, Υπο. Διδάκτορας Διεθνούς Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ και η κυρία Σδρόλια Σταυρούλα ,Αρχαιολόγος Προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Λάρισας .

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ