«ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ» Η ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Σε κλίμα έντονης ανησυχίας και παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαρισαίων Ν. Καλτσά αλλά και του διοικητή του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας Γ. Βασιλείου πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση του Τοπικού Συμβουλίου Τερψιθέας με αφορμή απανωτά κρούσματα ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή.

Περιγράφοντας σωρεία περιστατικών οι κάτοικοι επεσήμαναν την ανάγκη 24ωρης παρουσίας περιπολικού στην περιοχή, ενώ παράλληλα προχώρησαν στη σύσταση επιτροπής προκειμένου νε έρθει σε συνεννόηση με εταιρείες φύλαξης με την ταυτόχρονη δημιουργία ομάδων εθελοντών που θα περιπολούν στην κοινότητα κυρίως κατά τις βραδινές ώρες.

Τη στήριξη της δημοτικής αρχής εξέφρασε και ο κ. Καλτσάς περιγράφοντας θετικά αποτελέσματα από τη σύσταση ανάλογων ομάδων σε άλλες περιοχές, ενώ από την πλευρά του ο κ. Βασιλείου επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας και άμεσης ενημέρωσης της αστυνομίας για τυχόν «περίεργα» περιστατικά που μπορεί να υποπέσουν στην αντίληψη των κατοίκων της κοινότητας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ