ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ 10.000 LIKES ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2021!

Με στόχο τη συμπλήρωση του «μαγικού» αριθμού 10.000 likes στο facebook η Λάρισα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της… αναμέτρησης καθώς την ερχόμενη Τετάρτη 24/2 αναμένεται σε ξενοδοχείο των Αθηνών η συνάντηση προεπιλογής της πόλης ως διεκδικήτριας για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.

Παρουσία και του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη η πόλη θα παρουσιάσει τον φάκελό της στους αξιολογητές, ενώ η συνάντηση προεπιλογής ολοκληρώνεται την Παρασκευή οπότε και η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων αναμένεται να δημοσιοποιήσει και τα ονόματα των πόλεων που θα οδηγηθούν στην τελική φάση της διαδικασίας.

Την ίδια ώρα «πυρετός» επικρατεί στο Λαρισινό στρατόπεδο με τις τελευταίες πινελιές να μπαίνουν στο φάκελο υποψηφιότητας, ενώ ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί για την υποψηφιότητα είναι το γεγονός πως οι υπογραφές στήριξης πολιτών ξεπέρασαν τις 10.000, οι επιστολές πολιτιστικής φιλίας αγγίζουν πλέον τις 100, ενώ πάνω από 14.000 άνθρωποι επισκέφθηκαν τη σχετική ιστοσελίδα!

Όσο για τα 10.000 likes που έθεσαν ως στόχο τα παιδιά της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας» σπεύσατε, το νούμερο βρίσκεται ήδη στα 9.180 likes, ένα «ντου» είναι…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ