ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΣΕ… ΕΠΟΠΤΗ ΤΟ Μ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ!

Σε σήριαλ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση του υποστράτηγου Μ. Σφακιανάκη καθώς μετά την προσφυγή του και την ακύρωση της μετακίνησής του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των περίφημων «κρίσεων» της ΕΛΑΣ, τελικά τοποθετήθηκε ως βοηθός επιτελάρχη που θα έχει την εποπτεία της υπηρεσίας που μέχρι πρότινος διοικούσε!

«Πρόκειται για σαφέστατη υποβάθμιση που κρύβει έντονο παρασκήνιο» επιμένουν έγκυρες πηγές, την ώρα που κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδουν θέμα παραίτησης του αν. υπουργού Ν. Τόσκα-με τα σενάρια πάντως να μιλούν για θέση «ή αυτός ή εγώ»- ενώ ο ίδιος μη κρύβοντας τη δυσφορία του για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα μιλά για «υπερπροβολή» Σφακιανάκη από τα ΜΜΕ!

«Η αντίληψη του υπουργείου και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ έχει να κάνει με τις ικανότητες προσφοράς που έχουν (τα στελέχη) στο κοινωνικό σύνολο και όχι με τις ικανότητες που έχουν στις δημόσιες σχέσεις ή στον χρόνο που διαθέτουν στα μέσα ενημέρωσης», υπογράμμισε μιλώντας στη Βουλή ο Ν. Τόσκας, και το μόνο σίγουρο είναι πως το σήριαλ θα έχει και συνέχεια, αν και μεταξύ μας ο μόνος που δεν θα μείνει από δουλειά είναι ο Σφακιανάκης.

Πληθαίνουν βλέπετε οι ευρωπαϊκές «σειρήνες» που τον καλούν, αν μη τι άλλο οι… «κουτόφραγκοι» δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτα τέτοια «λαβράκια», ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η έλευσή του στο γειτονικό Βόλο την ερχόμενη Τετάρτη 24/2, ως προσκεκλημένος της εκεί Ένωσης Γονέων.

Εκτός απροόπτου πάντα, για να μην ξεχνάμε και την «υπερπροβολή» που του χρεώθηκε…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ