ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τον Απρίλιο οι εκλογές ανάδειξης συνέδρων και οργάνων στο κόμμα

Η κ.  Ελένη Κοπάνου είναι η νέα Πρόεδρος της Περιφερειακής οργάνωσης Θεσσαλίας της ΝΔ ενώ νέος Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος είναι ο κ. Στέργιος Χυτούδης που παίρνουν τις θέσεις των Γιώργου Ζιαράγκα και Ξένιας Κρασαδάκη αντίστοιχα.

Με αφορμή την αλλαγή αυτή από τη ΝΟΔΕ Λάρισας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει την πρώην Αναπληρώτρια Γραμματέα Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κα Κρασαδάκη Ξένια και τον πρώην Πρόεδρο περιφερειακής οργάνωσης Θεσσαλίας κο Ζιαράγκα Γεώργιο για την άριστη συνεργασία μας και για τους κοινούς αγώνες που έχουμε δώσει έως σήμερα και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην πορεία τους. Επίσης καλωσορίζει τον νέο Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος Χυτούδη Στέργιο και την νέα Πρόεδρο Περιφερειακής οργάνωσης Θεσσαλίας κα Κοπάνου Ελένη και τους εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα”.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Η ΝΟΔΕ ενημερώνει τα μέλη της ότι με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη οι ημερομηνίες για την διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης των τοπικών οργανώσεων, συνέδρων και θεματικών τομεαρχών της ΝΟΔΕ ενόψει του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα στις 22-24 Απριλίου 2016 είναι οι εξής:

  • 03/04/2016: Εκλογές για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο, μελών ΔΗΜ.Τ.Ε και αντιπροσώπων (συνέδρων) για το 10ο τακτικό Εθνικό Συνέδριο.
  • 06/04/2016: Εκλογές για την ανάδειξη Υπευθύνων Θεματικών Τομέων.
  • 17/04/2016: Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com