ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 87

«Φτωχοποίηση» ακροατή μου υποψιασμένε, με τη λέξη να κατακτά εσχάτως το λεξιλόγιό μας και φευ να μην «ξενίζει» σε κανέναν!

«Να φοβάσαι τους προφήτες και αυτούς που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την αλήθεια επειδή κατά κανόνα κάνουν και άλλους να πεθάνουν μαζί τους, μερικές φορές πριν από αυτούς και καμιά φορά αντί για αυτούς» έλεγε φωτισμένα ο σπουδαίος Ουμπέρτο Έκο που μας άφησε να χαζεύουμε εμβρόντητοι το εκκρεμές της επικαιρότητας και «έκοψε ρόδα μυρωμένα», με παρακαταθήκη του… το όνομά τους!

«Φρούμαξαν» πάλι τα διαδίκτυα και τα fb, χιλιάδες οι θιγμένοι-χειροκροτητές μέχρι χθες οι περισσότεροι- με την απρέπεια Λαζόπουλου και την αστοχία Παντελίδη που δεν του έβγαινε η ομοιοκαταληξία του ανθρώπου και πέσαν να τον φάνε.

Και πάνω εκεί που ακονίστηκαν μαχαίρια και από κοντά και γλώσσες των «ευαισθητοποιημένων» ήρθε ο θάνατος και έφερε τούμπα την κατάσταση ξεσκονίζοντας πλερέζες και μάσκαρες (μη σου πω και μασκαράτες) αδιάβροχες!

«Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση», θα επικαλεσθώ και πάλι το σπουδαίο Ιταλό διανοούμενο πριν εκφράσω για πολλοστή(;) φορά την απορία μου σχετικά με την ανθρώπινη φάρα.

Τι είναι ο άνθρωπος, μην είν’ οι κάμποι και εν πάση περιπτώσει με τόση παράνοια μην ήρθε η ώρα να πάρουμε τα βουνά;

Κοινωνίες σε κρίση, «κρίσεις» αξιοκατάκριτες και κριτική ματιά ούτε για δείγμα που λέει και ένας φίλος Κρητικός κριτικάροντας την έτσι κι αλλιώς κρίσιμη κατάσταση.

Σε δίλημμα η εκπομπή, να σχολιάσεις ή να μείνεις με την απορία και τελικά μπρος στο θάνατο αρκεί να κλείσουν μαγαζιά ή θα’ ταν προτιμότερο να κλείσουν τα στόματα;

‘Όχι τίποτα άλλο αλλά με τούτα και με κείνα πέρασε σε δεύτερη μοίρα και η «κοπή το πίτα» Μενεγάκη που γιόρτασε με τον καλό της του Αγίου Βαλεντίνου την ώρα που άλλοι «βαλάντωναν» και πολύ ανησυχώ.

Χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις στα πλατώ της εκπομπής RAINING PLEASURE και  REFLECTIONS, με την αξεπέραστη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι ακούμε KEMAL σε μια μοναδική διασκευή.

Υ.Γ «Δάσος» τα υψωμένα χέρια στον αποχαιρετισμό του αδικοχαμένου Παντελίδη, που να «φανεί στο χειροκρότημα…»; Απασχολημένα όλα στη ρύθμιση του κινητού για την καλύτερη selfie. Καλό ταξίδι και καλά κρασιά σε όλους…

Χικ FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ