ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Μέσα σε  μια ζέστη ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και το ΚΑΠΗ Μακρυχωρίου του Δ. Τεμπών. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος ο οποίος έδωσε ευχές για καλή χρονιά με υγεία αισιοδοξία στον καθένα προσωπικά.

Ο κ. Κολλάτος στον χαιρετισμό του  μίλησε για δύσκολους καιρούς που βιώνουμε αλλά πρέπει να βρούμε το σθένος και την γενναιότητα να αντεπεξέλθουμε σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία .

«Εκπέμπει μια νότα αισιοδοξίας  για εμάς η τρίτη ηλικία , είστε οι στυλοβάτες των νοικοκυριών περάσατε δυσκολίες ,ζήσατε πολέμους πείνες κατοχές ,είστε φωτεινό παράδειγμα για εμάς τους νέους ,συγχαρητήρια σε όλους εσάς  γιατί στηρίζετε εμπράκτως τις οικογένειας σας . Από την πλευρά μας ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα στον θεσμό του ΚΑΠΗ και θα στηρίξουμε αυτήν την κοινωνική δομή . Χρόνια πολλά με υγεία και του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

kaphmak2Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ. Μανώλης,, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι οργανισμών του δήμου και φορέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ