Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ

Τελικά μετά από μαραθώνιες συζητήσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και εκατέρωθεν υποχωρήσεις “κλείδωσε” η συμμετοχή του μπλόκου των Τεμπών και των υπολοίπων μπλόκων που συντάσσονται με το κείμενο των αιτημάτων που προωθεί, στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στις 12 το μεσημέρι.

Και ενώ αποφασίστηκε η συμμετοχή άρχισαν να αχνοφαίνονται τα πρώτα σύννεφα σχετικά με την εκπροσώπηση του μπλόκου των Τεμπών στη σημερινή συνάντηση αφού όλα δείχνουν ότι θα είναι μόνο τρία άτομα και αυτά θα προέρχονται στο σύνολό τους από τα χωριά του κάμπου, αφού ήδη ειδποιήθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Νίκος Παλάσκας ότι είναι εκτός συνάντησης ενώ άγνωστο είναι το τί θα γίνει με τον εκπρόσωπο της περιοχής του Τυρνάβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη το έλος της σ.ε. Φάνης Τραγάκης γνώριζε από χθες ότι δεν θα είναι στην αντιπροσωπεία, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι έμεινε εκτός λόγω της κόντρας του με τον βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο Απ. Ευαγγελόπουλος από τον Τύρναβο που ταξίδεψε στην Αθήνα είναι άγνωστο αν θα συμμετάσχει τελικά στη σύσκεψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ