ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας – Δίκτυο για την Πρόληψη του σχολικού Εκφοβισμού,  την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λάρισας, το Κέντρο Πρόληψης ΟΚΑΝΑ, οργανώνουν ομιλία με θέμα:

«Επιθετικότητα και Σχολικός Εκφοβισμός – πολλές αλήθειες και περισσότεροι Μύθοι» στο Γαλλικό Ινστιτούτο την Τρίτη 1/3/2016 και ώρα 19:00.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα αναλυθούν θέματα που έχουν σχέση με την Επιθετικότητα, τον Σχολικό Εκφοβισμό, τον ρόλο της οικογένειας, καθώς και την πρόληψη και  αντιμετώπιση του φαινομένου μέσα από τη λειτουργία  Δικτύου Πρόληψης στα πλαίσια της Εκπαίδευσης.

Ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι:

-Κόζυβα Πασχαλίνα, Σχολική Σύμβουλος Φυσικών Επιστημών, Συντονίστρια Δικτύου Πρόληψης Ενδοσχολικής Βίας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

-Χατζημίχου-Καλούση Κωνσταντίνα,Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

-Κουφάκη Ειρήνη, Ψυχολόγος-Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ.

Συντονίστρια:

-Αλεξανδρίδου Βασιλική-Προϊσταμένη 2ου τμήματος παιδικών σταθμών του Δήμου Λάρισας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Πόλη που μαθαίνει»και είναι μέρος του 2ου κύκλου ομιλιών της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για γονείς και Εκπαιδευτικούς με θέματα που απασχολούν την σημερινή οικογένεια σε ένα δύσκολο κοινωνικό περιβάλλον.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ