ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΟΥΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου για την πραγματοποίηση ή μη της συνάντησης που ζήτησε η πανελλαδική συντονιστική των μπλόκων που συνεδρίασε την Κυριακή στη Νίκαια περιμένουν οι αγρότες των συγκεκριμένων μπλόκων, αν και όπως όλα δείχνουν κρατούν μικρό καλάθι και στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση.

Ηδη οι αγρότες στα μπλόκα της Νίκαιας και της Μελούνας αποφάσισαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενόψει της πιθανής συνάντησης αλλά μετά και τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών με εκπροσώπους αγροτών και την ανακοίνωση των προτάσεων της κυβέρνησης οι αγρότες στα συγκεκριμένα μπλόκα έχουν πειστεί ότι βαδίζουν σε παράλληλους δρόμους με την κυβέρνηση, με δεδομένο ότι διαφωνούν κάθετα με τον συγκεκριμένο τρόπο καθορισμού του μητρώου αγροτών που όπως λένε πετάει έξω χιλιάδες μικρούς αγρότες που ψάχνουν και ένα άλλο εισόδημα από άλλες πηγές για να ζήσουν, δεν δίνει καμία απάντηση στο θέμα των πλειστηριασμών, αλλά και στην επιβολή του ειδικού φόρου στο κρασί.

Οι αγρότες στη Μελούνα προχώρησαν χθες σε πολύωρο κλείσιμο του δρόμου από τις 4 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα και κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνουν και σήμερα, ενώ από τη Νίκαια αντιπροσωπεία αναμένεται να επισκεφθεί τους αγρότες στον Προμαχώνα για να εκφράσει τη στήριξη στον αγώνα που δίνουν οι αγρότες στα σύνορα.

Πάντως με δεδομένο ότι βρίσκονται πάνω από ένα μήνα στο δρόμο οι αγρότες στη Νίκαια όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση που εξέδωσαν την Κυριακή μετά την πανελλαδική συνάντηση αναζητούν και άλλες μορφές αγώνα για να εντείνουν τις πιέσεις τους στην κυβέρνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ