ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ! ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ! O ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου είναι πρωτοπόρος στον τομέα των αποσταγμάτων & ποτών επειδή:

  • είναι ο πρώτος συνεταιρισμός που παρήγαγε εμφιαλωμένο τσίπουρο (με και χωρίς γλυκάνισο) και έδωσε μεγάλη προωθητική δύναμη αλλά και προστιθέμενη αξία στο προϊόν.
  • είναι ο πρώτος που παρήγαγε και εμφιάλωσε τσίπουρο παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια (old spirit το σημερινό του όνομα) αλλά και τσίπουρο με κρόκο (στίγμα το όνομά του)αναβαθμίζοντας και διευρύνοντας τα είδη των αποσταγμάτων που παράγονται στη χώρα μας κόντρα στα ξενόφερτα ποτά.
  • είναι ο πρώτος που εμφιάλωσε τσίπουρο με γεωγραφική ένδειξη ελληνικής πόλης, να σημειώσουμε ότι ο Τύρναβος είναι η μοναδική ελληνική πόλη που έχει κατοχυρώσει γεωγραφική ένδειξη σε επίπεδο Ευρώπης από τ ο 1989.
  • είναι ο πρώτος που απέδειξε αλλά και ανέδειξε την τεράστια αξία της ποικιλίας Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου στην παραγωγή του τσίπουρου Τυρνάβου και είναι αυτός που παρότι δεν αποτελεί προϋπόθεση αποδεδειγμένα παράγει το τσίπουρο του αποκλειστικά από τα σταφύλια της περιοχής Τυρνάβου.
  • είναι ο μόνος που παράγει ούζο από αλκοόλη που προέρχεται από σταφύλια και μάλιστα από σταφύλια της περιοχής του , τιμώντας με τον τρόπο αυτό την ιστορία, την ελληνικότητα του ποτού αυτού αλλά και την γεωγραφική ένδειξη ούζο Τυρνάβου.

…Και τώρα είναι ο πρώτος παραγωγός ποτών που απέκτησε το ελληνικό σήμα προϊόντων και υπηρεσιών για όλα τα τσίπουρα και τα ούζα που παράγει

– το ελληνικό σήμα ταυτοποιεί την ελληνικότητα των προϊόντων μας και με περηφάνια το παρουσιάζουμε στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο που επιλέγουν την Ελληνικό γη, τα Ελληνικά χέρια και το Ελληνικό μυαλό!

Σταθερά Πρωτοπόρος!

Σταθερά Πρώτος!

πανελλαδικά πρώτος σε καλλιεργούμενες εκτάσεις 8.500 στρεμμάτων

πρώτος στην παραλαβή της μεγαλύτερης ποσότητας σταφυλιών σε όλη την ελλάδα

με 12.000.000 κιλά

πρωτιές στη γεύση με διεθνείς βραβεύσεις

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ