ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΟΑΝΘΡΩΠΟΝΟΣΟΥΣ

Ημερίδα με θέμα: «Ζωονόσοι: ένα διαχρονικό πρόβλημα»,  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας με ώρα έναρξης: 09:30 πμ.

Η ημερίδα απευθύνεται στους φοιτητές Ιατρικής και Κτηνιατρικής, στους επαγγελματίες υγείας και σε όλους όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στην υγεία, τις ζωοανθρωπονόσους.

Η επιστημονική μας συνάντηση, έχει ως κύριο στόχο την αναγκαία συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας μέσα σε ένα περιβάλλον εξελισσόμενης γνώσης. Συγκεκριμένα, στοχεύει στην ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις νεότερες εξελίξεις στις ζωονόσους και την σύγχρονη προσέγγιση συνήθων κλινικών προβλημάτων που σχετίζονται με αυτές. Ακόμη, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους για ενεργό συμμετοχή και συνεργασία σε ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο, όπου θα αναλυθούν δεδομένα και θα ανταλλαχτούν απόψεις.

Στις εργασίες της ημερίδας μας, εκλεκτοί επιστήμονες δίνουν το έναυσμα για δημιουργικό διάλογο αναλύοντας θέματα για τις ζωονόσους μέσα από στρογγυλά τραπέζια και διαλέξεις.

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους σε μία συνάντηση επιστημονικού προβληματισμού, αναζήτησης κι ανταλλαγής απόψεων.

Η επιστημονική ημερίδα διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος – Παράρτημα Λάρισας σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Φοιτητών Κτηνιατρικής – Παράρτημα Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ