ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΜΠΟΥΤΑ…

Συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών από τα μπλόκα που συμμετέχουν στην πανελλαδική συντονιστική μπλόκων θα έχει αύριο ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας ικανοποιώντας έτσι το αίτημα που του διαβίβασαν βάσει της απόφασης της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Νίκαια.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος τα 69 μπλόκα που εκπροσωπούν μικρομεσαίους αγρότες και τα οποία κατέληξαν σε ένα κατάλογο αιτημάτων που αφορούν την απόσυρση των προτεινόμενων ρυθμίσεων σε ασφαλιστικό και φορολογικό, τη μείωση του κόστους παραγωγής, την αντιμετώπιση του προβλήματος των κόκκινων δανείων και των κατασχέσεων, την κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί κ.λπ.

Στον Προμαχώνα

Εν τω μεταξύ σήμερα στο πλευρό των αγροτών του μπλόκου στον Προμαχώνα βρέθηκαν, αγρότες από τα μπλόκα της Νίκαιας, των Μαλγάρων, της Κουλούρας και του Αμύνταιου που έφτασαν στο χώρο του μπλόκου με δύο λεωφορεία.

Οι αγωνιζόμενοι αγρότες στο μπλόκο του Προμαχώνα δίνουν σκληρή μάχη και δέχονται μεγάλες πιέσεις και κατα την επίσκεψη εκφράστηκε η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη των μπλόκων των μικρομεσαίων αγροτών.

Η υποδοχή ήταν θερμή και έγινε μέσα σε αγωνιστικό κλίμα στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν θα γίνει κανένα βήμα πίσω από τα αιτήματα για την επιβίωση έτσι όπως αυτά αποφασίστηκαν στις Πανελλαδικές Συσκέψεις των Μπλόκων.

Κάλεσαν την κυβέρνηση να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στα συγκεκριμένα αιτήματα και ξεκαθάρισαν ότι αυτά τα αιτήματα θα διεκδικηθούν μέχρι τέλους.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των αποφάσεων της Πανελλαδικής Σύσκεψης την περασμένη Κυριακή, για αλληλοενίσχυση των αγωνιζόμενων μικρομεσαίων αγροτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ