ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Η Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου νέα εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ορκίστηκε υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η Ορκωμοσία έγινε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου  από τον Επίσκοπο Μεθώνης Κλήμη.

ΝΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με δήλωση του, συνεχάρη την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επί τη αναλήψει των καθηκόντων της ως υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, και ανακοίνωσε ότι τη θέση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, αναλαμβάνει η μέχρι τώρα πρόεδρος της νεολαίας ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

PAPADOP«Ευχαριστώ τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την εμπιστοσύνη του. Αναλαμβάνω αυτή τη θέση συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η πατρίδα μας. Από εδώ και πέρα θα τα λέμε συχνά» ανέφερε στην πρώτη της δήλωση η κ. Παπαδοπούλου.

«Ευχαριστώ δημόσια τον πρωθυπουργό για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει ένα δύσκολο χαρτοφυλάκιο. Ευχαριστώ, επίσης, τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είναι πολύ μεγάλη χαρά που αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του Κινήματος μια νέα γυναίκα που «έβαλε πλάτη» στο Κίνημα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό της και είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρει καλύτερα από εμένα» δήλωσε, τέλος, από την πλευρά της η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ