ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 27ΧΡΟΝΟΣ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΩΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ

Στα χέρια της αστυνομία βρίσκεται από χθες ένας 27χρονος από τα Αμπέλια Βερδικούσιας ο οποίος απασχολούσε εδώ και καιρό την αστυνομία τόσο στο νομό Λάρισας για διάφορες μικροκλοπές κυρίως στην περιοχή της Ελασσόνας, όσο και στην πρωτεύουσα, όπου είχε συλληφθεί και κατάφερε να αποδράσει από τα κρατητήρια Α.Τ. στον Πειραιά.

Ο 27χρονος χθες το πρωί κατάφερε να κλέψει ένα αυτοκίνητο έξω από Τράπεζα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα και επιχείρησε να διαφύγει.

Εγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που άρχισαν να τον καταδιώκουν μέχρι τη Βερδικούσια όπου όμως σε ένα λάθος χειρισμό που έκανε τράκαρε το κλεμμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να το εγκαταλείψει και να φύγει πεζός για να κρυφτεί από τους αστυνομικούς στο δάσος του χωριού.

Εκεί στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του που έγινε μετά από λίγη ώρα και αφού χρειάστηκε και η συνδρομή αστυνομικού σκύλου.

Ο 27χρονος κατηγορείται για μια σειρά κλοπών στην περιοχή της Ελασσόνας, μάλιστα διερευνάται και η συμμετοχή του σε απόπειρα κλοπής σε μοναστήρι της Ελασσόνας, στη Λάρισα αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ