ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

Την απόφαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για την πολιτιστική πρωτεύουσα του 2021 σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, σημειώνοντας ότι η συνολική προσπάθεια διεκδίκησης αφήνει σημαντικά οφέλη για τη Λάρισα. Αναλυτικά ο κ. Καλογιάννης τονίζει:

“Η προσπάθεια της πόλης για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021, ολοκληρώθηκε σήμερα με τη δημοσιοποίηση της απόφασης της επιτροπής για τις τρεις πόλεις που θα συνεχίσουν τη διαγωνιστική διαδικασία.

Ήμουν και είμαι  απόλυτα βέβαιος ότι ο φάκελος της υποψηφιότητας της Λάρισας ήταν συγκροτημένος, άρτιος και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.  Όμως, η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων αποφάσισε διαφορετικά.

Είμαι πεπεισμένος ότι το ταξίδι όχι μόνο άξιζε αλλά αφήνει πολύ σημαντικά οφέλη για την πόλη. Η Λάρισα, μέσα από τη διαδικασία της υποψηφιότητας απέκτησε στρατηγική για τον πολιτισμό και πολιτιστικό σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια, ενώ η συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων και των φορέων της πόλης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της υποψηφιότητας ήταν πρωτόγνωρη.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συντελεστές της προσπάθειας, τους δημοτικούς συμβούλους, τα στελέχη του Γραφείου Υποψηφιότητας, τους χιλιάδες πολίτες του Δήμου μας που στήριξαν ένθερμα την προσπάθεια και εργάστηκαν μαζί μας για την επιτυχία της.

Σύντομα ο φάκελος της υποψηφιότητας, όπως και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία θα δημοσιοποιηθούν προκειμένου οι Λαρισαίοι να διαπιστώσουν την ποιότητα της πρότασης που κατέθεσε η πόλη μας.

Η προσπάθεια που καταβάλλαμε πλούτισε τις ιδέες μας και μας πεισμώνει να εργαστούμε ακόμα περισσότερο με στόχο η Λάρισα να κάνει άλμα στο μέλλον και στον πολιτισμό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ