ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

Την απόφασή τους να αποχωρήσουν αύριο το πρωί στις 11 συντεταγμένα από το μπλόκο των Τεμπών πήραν κατά πλειοψηφία οι αγρότες το μπλόκου που συμμετείχαν σήμερα στη συνέλευση η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα με την απόφαση οι αγρότες θα συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί στο χώρο του μπλόκου και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η αποχώρηση. Εκείνο που τονίστηκε είναι ότι από το μπλόκο αποχωρούν με στόχο να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στις πολιτικές ξεκληρίσματος. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτής της απόφασης οι αγρότες των Τεμπών έδωσαν ραντεβού στην Αθήνα την ημέρα που θα συζητηθεί το νέο ασφαλιστικό.

Πάντως σήμερα δεν έλειψαν οι φωνές παλαιότερων, κυρίως, συνδικαλιστών που επέμεναν να παραμείνει ενεργό το μπλόκο μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

2016-01-20 AGROTES STA TEMPIΜιλώντας πριν από λίγο στο paidis.com το μέλος της σ.ε. Φάνης Τραγάκης τόνισε ότι οι αγρότες δεν υποστέλλουν τη σημαία του αγώνα. Απλά στην παρούσα φάση αναστέλλουν την κινητοποίησή τους και βρίσκονται σε στάση αναμονής περιμένοντας από την κυβέρνηση να υλοποιήσει όλα όσα ανακοίνωσε μετά από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των μπλόκων. Παράλληλα η σ.ε. θα βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα σε στενή επαφή με τους αγρότες σε όλο το νομό ώστε ο αγροτικός κόσμος να βρίσκεται σε ετοιμότητα για νέους αγώνες.. Μάλιστα σημείωσε ότι το παρών των αγροτών θα είναι ιδιαίτερα δυναμικό στις κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο ασφαλιστικό όταν θα ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ