ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Από την 1η ημέρα που οι πρώτοι πρόσφυγες εγκλωβίστηκαν στα όρια του δήμου Τεμπών ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάμπρος Ζάρρας και σύσσωμη η δημοτική αρχή του δήμου με επικεφαλής το δήμαρχο Κ. Κολλάτο στάθηκαν αλληλέγγυοι στο δράμα των ξεριζωμένων αυτών ανθρώπων, προσφέροντας βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

ζαπαι2Δίπλα τους και ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής ο οποίος συνέβαλε τόσο με την παρέμβασή του σε επιχειρήσεις για την παροχή βοήθειας όσο και με την παρουσία του και την εθελοντική του εργασια στο μοίρασμα αυτής της βοήθειας στους πρόσφυγες.

Ο φακός «συνέλαβε» τους κκ. Ζάρρα και Παιδή επί το έργον…

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Εν τω μεταξύ το κοινωνικό παντοπωλείο του Δ.Τεμπών  απευθύνει έκκληση στους δημότες, στα σχολεία, στις επιχειρήσεις, καθώς και συλλόγους της περιοχής για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των βασικών αναγκών των προσφύγων στο ΣΕΑ Ευαγγελισμού.

(Υπάρχει ανάγκη για παιδικές τροφές, τρόφιμα μακράς διαρκείας , γάλατα καθώς και παιδικά ρούχα και κουβέρτες).

Τα είδη θα συγκεντρώνονται σε κατά τόπους δημοτικά καταστήματα  και πάντα σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους και Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα παρακάτω τηλέφωνα: 2495350400 & 408 .

“Ως δημοτική αρχή στεκόμαστε πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, με τα πενιχρά μέσα που έχουμε κάθε φορά διαθέσιμα. Ως Πολιτεία και ως άνθρωποι πρέπει να διδαχθούμε από την αξιοπρέπεια αυτών των ανθρώπων. Απο την πρώτη στιγμή ο Δήμος Τεμπών μεσα απο τις κοινωνικές του δομές και το  κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου  βρίσκονται  δίπλα στους πρόσφυγες”, τονίζει ο κ. Ζάαρας, πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ