Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΤΖΑΜΠΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Το αδιαχώρητο την Κυριακή στο Επιμελητήριο Λάρισας όπου παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση των τοπικών στελεχών ενόψει του 10ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠλαισιωμένος από τους τοπικούς βουλευτές κ.κ Κέλλα και Χαρακόπουλο καθώς και τον πρόεδρο της Ν.Ο.Δ.Ε. Β. Παπαλέξη ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με αιχμή το αγροτικό και το προσφυγικό, άσκησε οξεία κριτική στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και περιέγραψε το συνέδριο της ΝΔ υπό την ηγεσία Μητσοτάκη ως «γεγονός που σηματοδοτεί ανασύνταξη δυνάμεων, ανασυγκρότηση και μετεξέλιξη του κόμματος».

«Μας κόστισε η τζάμπα ελπίδα του Τσίπρα, ωστόσο με αισιοδοξία και ενότητα η Ελλάδα θα βρει την περπατησιά της καθώς ήδη η κοινωνία επικροτεί τη σοβαρότητά μας απέναντι σε θέματα όπως το αγροτικό και το προσφυγικό εκτοξεύοντας τα ποσοστά μας», τόνισε μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο Ηρακλειώτης βουλευτής, ο οποίος περιέγραψε «ένα μέτωπο πολιτικής σοβαρότητας και λογικής που χτίζεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη απέναντι στο κοστοβόρο κράτος και τις λογικές τύπου Τσίπρα και ΑΝΕΛ με τις οποίες η ΝΔ δεν μπορεί να συνυπάρξει».

Κλείνοντας ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε πως οι όποιες συμμαχίες θα διαμορφωθούν ανάλογα τις εξελίξεις, ενώ μιλώντας για το Συνέδριο περιέγραψε ένα μεταρρυθμιστικό σχεδιασμό οργανωτικής φύσης για τη ΝΔ σύμφωνα με τον οποίο «θέματα ταμπού όπως τα οικονομικά και η θητεία του πρόεδρου θα τεθούν πλέον σε ανοιχτή συζήτηση και διαβούλευση».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ