ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Υπέροχες και νικηφόρες εμφανίσεις από τις παγκορασίδες
Την πρόκρισή τους στις καλύτερες 8 ομάδες της Περιφέρειας (ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ και ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΑΔΑΣ), πέτυχαν οι κορασίδες του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ καθώς την Κυριακή στο κλειστό Φαρσάλων επιβλήθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο 3-0 σετ , και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την επόμενη φάση, όπου και θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στο final four της Περιφέρειας.
Τα κορίτσια της Ελασσόνας έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και με εντυπωσιακό σερβίς κατάφερναν να παίρνουν μεγάλες διαφορές και τελικά τη νίκη με 3-0 σετ: 25-11,25-12,25-14!!
Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική καθώς η δυναμική και η διαφορά ποιότητας των ομάδων ήταν χαώδης,πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες..
Εν αναμονή λοιπόν του επόμενου αντιπάλου, άλλο ένα τμήμα του συλλόγου διακρίνεται και αποδεικνύει πως στον ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ δουλεύουν σωστά και μεθοδικά σε όλες τις ηλικίες και τα τμήματα, επενδύοντας στο μέλλον!!

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Παπαδοπούλου Ρ., Παναγιώτου, Μπελαή, Κορακίδη, Χατζηβασίλη, Τσιγγέλη, Παπαδοπούλου Ζ., Καζαντζή, Διβράμη, Μπαλογιάννη, Γεωργιάδη, Πίγκα,..

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β’

PAGKORΑήττητες συνεχίζουν στο πρωτάθλημα τους οι παγκορασίδες Β΄ καθώς , σημείωσαν την 3 συνεχόμενη νίκη τους με 3-2 επί του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ.
Παρόλο που κέρδισαν εύκολα τα 2 πρώτα σετ , οι αλλαγές και η ΄΄χαλαρωση΄΄ των αθλητριών στο 3ο και 4ο σετ έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ να ισοφαρίσουν τον αγώνα και να κριθεί το παιχνίδι στο τάι μπρέικ εκεί όπου η Ελασσονίτικη ομάδα το κατέκτησε με 15-10 και συνάμα να σημειώσει τη 3η νίκη!
Οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:
Τσιάτσικα, Σεβαστού,Κουτσομάρκου, Λανάρη, Χονδροθύμιου, Σιάτρα, Καρασούλη, Τεγούση,Γκρούμτσια, Γιαγκούλα.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄

PAGKORASΣτο 2ο μόλις παιχνίδι τους, κατάφεραν να φτάσουν στο τάι-μπρέικ το ματς με τον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ, στον οποίο αγωνίζονται αθλήτριες κατά 2 και 3 χρόνια μεγαλύτερες από αυτές της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

Η εμφάνιση αυτή ήταν η συνέχεια της παρθενικής τους με την ΕΑΛ, και τα σημάδια βελτίωσης ήταν εμφανή σε όλους του τομείς!!

τα σετ : 26-28, 25-17, 25-21,21-25, 15-11!

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ) Κατσαβού Ει., Χαλκίδη Μ., Μπακρατσα Σ.,Σέγκα Α., Παπαγιάννη Ζ., Παναγιώτου Η., Καζακλάρη Γ., Κατσαβού Α., Γκατζιούρα Μ., Μιχαήλ Α., Τσίμπα Β, Δαγκλή Ζ., Μουστάκα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ