ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική παράσταση με τον τίτλο «Οπερέτα και Επτάνησα» που διοργάνωσε η αντιδημαρχία πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ για τα 12 χρόνια από την ίδρυση της Φιλαρμονικής. Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυμμετείχαν  η Φιλαρμονική του Δήμου Κιλελέρ και η χορωδία του συλλόγου Κερκυραίων και φίλων της Κέρκυρας Λάρισας «Νικόλαος Μάντζαρος». Συνόδευσαν οι Π. Μπαλανίκας πιάνο και Γ. Τσακνάκης φυσαρμόνικα. Συμμετείχε επίσης μικρό χορευτικό σχήμα ΑργεντίνικουTango.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη διεύθυνση της εκδήλωσης είχε ο Χ. Μπαλανίκας και  την παρουσίασε η Ε. Ντούλα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  και τιμήθηκε ο Μιχάλης Μάστορας, γιος του συνθέτη Στάθη Μάστορα ο οποίος συνέθεσε την  οπερέτα «Η Ριρίκα μας». Χαιρέτισαν ο δήμαρχος  Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Α. Χατζούλης.

Παρέστησαν ο αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας Α. Ρεντζιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Μπακαλόπουλος, Ρ. Κομήτσας και Θ. Νανούλης, η πρόεδρος της ΔΚ Νίκαιας Β. Πιλάτου, ο πρόεδρος της ΤΚ Πλατυκάμπου Δ. Καρατσίβος, οι τοπικοί σύμβουλοι Νίκαιας Γ. Παπαγιανόπουλος, Γ. Ψαρούλης  Β. Μιχαλούλη και πλήθος κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ