ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ KICK BOXING ΤΟΥ FIGHT CLUB ΛΑΡΙΣΑΣ

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Fight Club Λάρισας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα καθώς και Παίδων-Εφήβων που πραγματοποιήθηκε επίσης στην Αθήνα .

Συγκεκριμένα οι αθλητές του  FightClub, πραγματοποιώντας, σπουδαίες εμφανίσεις και αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή τους κ. Στοϊκίδη Χρύσανθο, κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

Γαδιτσάκης Πασχάλης, 1η θέση ανδρών

Σδράκα Μαρίνα, 1η θέση νεανίδων

ΒενουζίουΑλίνα, 3η θέση κορασίδων

Ντούμος Νικόλαος, 3η θέση εφήβων

Καραλάϊος Κωνσταντίνος, 2η θέση παίδων

Θεοδωρόπουλος Χρήστος, 2η θέση παίδων

Επίσης με σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια επέστρεψαν και οι αθλήτεςJudo του FightClub Λάρισας από το 10ο Παιδικό Τουρνουά Judo “Αθ. Ζαχαρούλης” που πραγματοποιήθηκε στον Πλατύκαμπο Λάρισας. Συγκεκριμένα οι νεαροί Judoka, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, πήραν τα εξής μετάλλια στις κατηγορίες τους, ικανοποιώντας τον προπονητή τους κ. GalustyanArsen και τον βοηθό προπονητή κ. ΚαψαλόΚωνσταντίνο.Οι θέσεις που πήραν ήταν οι εξής:

Μπλέτσας Δημήτριος, 1η θέση

ΒενουζίουΑλίνα, 1η θέση

Μητσιούλη Παρασκευή, 2η θέση

Μητσιούλης Στυλιανός, 2η θέση

Κοκκίνης Νικόλαος, 2 δεύτερες θέσεις σε διαφορετικές κατηγορίες

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες και ευχαριστεί τον περιφερειακό σύμβουλο κύριο Αθανάσιο Παιδή  για την συνεχή βοήθεια προς τον σύλλογο .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ