ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ERASMUS +

Το Δημοτικό Σχολείο Βερδικούσσας  σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διοργάνωσε πολιτιστική εκδήλωση στο προαύλιο του σχολείου.  

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της υλοποίησης  προγράμματος Erasmus+ με θέμα τα Θεραπευτικά Βότανα  και της φιλοξενίας 16 εκπαιδευτικών από τη Λιθουανία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Τουρκία και την Κύπρο. Οι μαθητές του σχολείου παρουσίασαν ελληνικούς χορούς και  τραγούδια και “έπλεξαν” το παραδοσιακό γαϊτανάκι.

Επίσης, με την ευγενική υποστήριξη του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, την Τετάρτη 2 Μαρτίου, θα πραγματοποιήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας  στις 20:00 το βράδυ. Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος το χορωδιακό σύνολο Musicarte του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου του Δήμου Λαρισαίων, η Σχολή Χορού INDEPENDANCE, ο Μορφωτικός Σύλλογος  Βερδικούσσας η “ΟΜΟΝΟΙΑ”,  το Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών (ΚΕΛΕ) και ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος  Νίκαιας “Θεόκλητος Φαρμακίδης”.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους φίλους της Βερδικούσσας να μοιραστούν μαζί μας αυτές τις ξεχωριστές για το σχολείο και το χωριό μας στιγμές.                   

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ