Π. ΒΑΪΝΑΣ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Αισιόδοξος για την υπέρβαση και πεπεισμένος ότι μπορεί να υπάρξει προσέγγιση και μόνιμη πολιτική συνεργασία με το ΚΚΕ και τη ΛΑΕ υπό όρους καθώς τα μηνύματα μιας ευρύτερης πανελλήνιας αντι-Ε.Ε κίνησης πληθαίνουν εμφανίστηκε την Τετάρτη στη Λάρισα το μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ Παντελής Βαϊνάς,

στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής με αφορμή την παρουσίαση των θέσεων της 3ης Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Διανύουμε μία κρίσιμη περίοδο την ώρα που κλείνει ένας κύκλος αυταπάτης και περνάμε σε μια νέα εποχή παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σ’ αυτό ακριβώς το κομβικό σημείο να καλείται να κάνει την υπέρβαση ως κύριος εκφραστής τις αντι-ΕΕ και αντημνημονιακής πολιτικής με βασικό άξονα τη θέση μας για ρήξη και ανατροπή», τόνισε μιλώντας στο paidis. com ο κ. Βαινάς περιγράφοντας μια ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος αλλά και μια «πιο μόνιμη πολιτική συνεργασία υπό όρους με το ΚΚΕ και τη ΛΑΕ».

Μετά το αρχικό μούδιασμα και την απογοήτευση ο κόσμος εξακολουθεί να αναζητά την ανατροπή και τη δημιουργία πόλων που βρίσκονται κοντά στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ήταν η εκτίμηση του κ. Βαινά που έσπευσε να συμπληρώσει πως πλέον η πολιτική κατεύθυνση θα πρέπει να είναι «προς την εξέλιξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ των μελών και όχι των οργάνων».

Η 3η Συνδιάσκεψη του κόμματος θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Μαρτίου στην Αθήνα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ