ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με σύμμαχο το φίλαθλο κόσμο της αλλά και την προϊστορία και στόχο τη νίκη και την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας η ΑΕΛ υποδέχεται το Σάββατο στο ARENA τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης (με συγκάτοικο την Κέρκυρα) στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Ξεκούραστοι μετά το άνευ αγώνος «τρίποντο» με τον Εργοτέλη οι «βυσσινί» και με τεχνικό ηγέτη το Σάκη Τσιώλη έχουν στόχο μόνο τη νίκη σε ένα ματς που θα στερηθούν των υπηρεσιών του Άγγελου Βέρτζου και του Μανώλη Ροβίθη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ για καθαρά αγωνιστικούς λόγους εκτός αποστολής έμειναν οι: Δημήτρης Πατσιογεώργος, Γιάννης Μασούρας, Αλέξανδρος Ζέρης, Μπάμπης Δαμιανάκης, Σεμπαστιάν Ναγιάρ, Γκέρντι Χοτζάλι. Τάσος Κρητικός και Δημήτρης Καπός.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Σάκης Τσιώλης, είναι οι: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μονιάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Ρέντζας, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκης.

Στην απέναντι όχθη με  τους Κονέ-Βάντερσον στα μαχαίρια μετά τα «γαλλικά» που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας και τη χρηματική ποινή που τους επιβλήθηκε έφτασε στη Λάρισα η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης, με το Μπάμπη Τεννέ να τη «χαρίζει» στους δύο ξένους λόγω της κρισιμότητας του αγώνα!

Διαιτητής της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 18.30 μ.μ ορίστηκε ο Φωτιάδης του Συνδέσμου Καστοριάς, με βοηθούς τους Σίπκα του Συνδέσμου Σάμου και Τζαφόλια του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Κορδολαίμης επίσης του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ