ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια   Ημέρα της Γυναίκας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και η Διεύθυνση Πρόνοιας διοργανώνουν την Τρίτη 8 Μαρτίου και ώρα 10:00 – 12:00 το πρωί, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Λάρισα, Μανωλάκη 9-11, Δράση Ενημέρωσης  – Ευαισθητοποίησης των γυναικών,

με στόχο την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών διατροφής, την τόνωση και την ευεξία του οργανισμού σε ψυχοκοινωνικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει η δυνατότητα παρασκευής υγιεινού και ενεργειακού πρωινού γεύματος, αλλά και να τεθούν ερωτήματα μέσα από ανοιχτό διάλογο, ώστε να λυθούν απορίες από στους ειδικούς.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η κα. Ναταλία Μαρίνκοβιτσς, Σύμβουλος διατροφής και η κα. Ερκετζίκη Ασημίνα, Ψυχολόγος Α.Π.Θ., εκπαιδευμένη στην ψυχοθεραπεία Gestalt.

Η δράση αφορά στις ωφελούμενες γυναίκες του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας, στο πλαίσιο παράλληλων συνοδευτικών δράσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το τρέχον έτος.

Παράλληλα την ίδια μέρα σε κεντρικά σημεία της πόλης το προσωπικό του Ξενώνα Φιλοξενίας γυναικών θυμάτων- βίας και των παιδιών του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, θα παρέχουν ενημέρωση σε θέματα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης αναφορικά με την βία κατά των γυναικών αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των δομών.

Για περαιτέρω ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410680244 ή μέσω, e-mail: pronia@larissa-dimos.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ