ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΤΣΙΩΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η ΑΕΛ στην πρώτη του Τσιώλη στον πάγκο επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ανούσιο. Αν και είχε ρυθμό από τις δύο ομάδες, ουσιαστικά η μοναδική φορά που είδαμε αξιόλογη φάση, ήταν η εκτέλεση φάουλ του Κονέ.

Η ΑΕΛ είχε την κατοχή και προσπαθούσε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Απόλλωνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το άδειο γήπεδο για να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος δεν είδαμε ποδόσφαιρο αξιώσεων, είδαμε όμως γκολ. Στο 73′ ο Αποστολίδης ανέτρεψε τον Μπόγιοβιτς, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεσή του και η ΑΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ, το οποίο διατήρησε έως τέλους. Παρατήρηση: απίστευτο, αλλά αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι για τη Λάρισα στο εφετινό πρωτάθλημα, μετά από 22 αγωνιστικές!

Οι του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν εντόνως τόσο για αυτή την απόφαση όσο και για τη φάση του 85ου λεπτού όπου ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βάντερσον (το ριπλέι δεν τους δικαιώνει). Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν δραματικά, αλλά και… επεισοδιακά, αφού στις καθυστερήσεις είχαμε προσωρινή διακοπή λόγω έντασης πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

contra.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ