ΣΤΟ ΓΝΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απρόοπτη εξέλιξη είχε το «τρέξιμο» του Δήμου Λαρισαίων με αφορμή την αιφνιδιαστική έλευση προσφύγων στη Θεσσαλία αλλά και την αναζήτηση χώρων για την προσωρινή φιλοξενία τους καθώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τάχος κινούμενος γι’ αυτό ακριβώς το λόγο προς το αμαξοστάσιο του Κουλουρίου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό τον κ. Τάχο συγκρούσθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γύρω στις 2 το μεσημέρι με μία BMW τύπου τζιπ, στον κόμβο Κουλουρίου, ενώ στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας καθώς και πλήρωμα της Πυροσβεστικής που δεν χρειάστηκε να επέμβει αφού ευτυχώς δεν υπήρξε εγκλωβισμός των εμπλεκόμενων στο τροχαίο, παρά τις σημαντικές υλικές ζημιές που υπέστησαν τα δύο αυτοκίνητα τα οποία φαίνεται να συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά.

Ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και θα παραμείνει για παρακολούθηση καθώς από τη σύγκρουση παρουσιάστηκαν ενοχλήσεις στον αυχένα του, ενώ ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι έσπασε και το τιμόνι του αυτοκινήτου του!

Σχετική προανάκριση διενεργείται από την Τροχαία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ