ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ Τ’ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ…

Την υπόδειξη χώρων μεσοπρόθεσμης παραμονής προσφύγων ζήτησε από τους δημάρχους καθ’ υπόδειξη του αρμόδιου οργάνου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός στη σύσκεψη του Σαββάτου, μαντάτα για δημιουργία hot spot και… μάχες υπέρ της τοπικής κοινωνίας και των συμφερόντων της μετέφερε

στο γειτονικό Βόλο ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου!

Με αφορμή το χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και τη μηνυτήρια αναφορά για τον υπό αργία Αχιλλέα Μπέο ο κ. Θεοδώρου περιγράφει μάλλον άλλη σύσκεψη αφού σε σχετική δήλωσή του επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με δυσάρεστη έκπληξη, αλλά και οργή, επιστρέφοντας από την έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου μετείχα σε ευρεία σύσκεψη, υπό τον Περιφερειάρχη, κ. Κώστα Αγοραστό και δημάρχους πολλών θεσσαλικών πόλεων, για το μείζον θέμα επιλογής χώρου για τη δημιουργία hot spot και ό,τι αυτό θα επιφέρει, ενημερώθηκα για την αήθη και εμετική επίθεση εναντίον μου από τα νέα συνεταιράκια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, στο Δήμο Βόλου».

Τώρα ή που εμείς παρακολουθήσαμε άλλη σύσκεψη ή που το «… άλλα ακούν τ’ αυτιά μου» ταιριάζει γάντι στον αυτοδιοικητικό της γειτονικής πόλης!

Όπως και να’ χει το θέμα είναι σοβαρό και δεν προσφέρεται για μικροκομματικές σκοπιμότητες με τους πολίτες του Βόλου να δίνουν εμπράκτως τη δική τους αποστομωτική απάντηση με την καθημερινή τους παρουσία και προσφορά στο ΣΕΑ Αλμυρού.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ