ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ!

Ματς ζωής και θανάτου για τον Τύρναβο το σημερινό με τους παίκτες του Μιλτιάδη Ζιάκα να πανηγυρίζουν με το σφύριγμα της λήξης το τρίποντο παραμονής μετά το νικηφόρο 2-1 απέναντι στη Φαρκαδόνα, με το γκολ της νίκης να προέρχεται από αυτογκόλ των φιλοξενούμενων μετά από χαμένο πέναλτι των Τυρναβιτών στο 85’, σε μια φάση απαγορευτική για καρδιακούς!

Αποφασισμένοι να εξαργυρώσουν τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Οπούντιο «κλειδώνοντας» έτσι και την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική εμφανίστηκαν οι γηπεδούχοι με τον Κωστούλα να απειλεί με κεφαλιά μόλις στο 6’ και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από όμορφη σέντρα του Μπαρούτα να χρίζεται σκόρερ «γράφοντας» με ανάποδο ψαλίδι το 1-0.

«Κέρβερος» ο Παπαγιάννης απέτρεψε την ισοφάριση στο 35’ λέγοντας «όχι» σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουμπούρα, με το παιχνίδι να έρχεται στα «ίσα» στο 60’ όταν ο Νάκος δεν αστόχησε σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ!

Τασιούλης, Λούγκος και Νούσιος παραλίγο να αποδειχθούν μοιραίοι για τον Τύρναβο με το ματς να παίρνει φωτιά στο 85’ όταν ο Κωστούλας κέρδισε πέναλτι με τον Αιβάζη να το εκτελεί ανεπιτυχώς και τον γκολκίπερ της Φαρκαδόνας να αποκρούει, με τον Αιβάζη να κερδίζει κόρνερ.

Εκτελεστής ο Σβερκούλης και μετά από φάση διαρκείας και κόντρες σε πόδια αμυνομένων η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Φαρκαδόνας για το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύρναβος 2005 (Μιλτιάδης Ζιάκας): Παπαγιάννης, Παπαχρήστος (45′ λ.τ Νασιάκος), Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρλιάμπας, Λούγκος, Τασιούλης, Κρίτσας, Λίταινας (67′ Σβερκούλης), Κωστούλας, Βούζας (70′ Νούσιος).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ