Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΤΕ

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΕ, περιφερειακό τμήμα Λάρισας και το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Λάρισας, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας και τη Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης, τιμούν την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, με μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ

(Μανδηλαρά 67), τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, στις 6 το απόγευμα.  Στην είσοδο του κτιρίου θα λειτουργήσει Έκθεση Φωτογραφίας, με αντίγραφα του Δημήτρη Λέτσιου, από το βιβλίο της Μαρούλας Κλιάφα : «γυναίκες της γης».

Θα γίνει μια ομιλία από τη Ρόη Δαραβάνη – Μπεκιάρη, με θέμα : «Η γυναίκα στο σύγχρονο κόσμο», θα διαβαστεί το διήγημα της Ελένης Χριστούλα – Πατελοδήμου «Το βραχιόλι και το δαχτυλίδι» από την ίδια, θα γίνουν απαγγελίες ποιημάτων από μέλη του ΠΟ.Κ.Ε.Λ., ενώ η χορωδία θα τραγουδήσει ζωντανά : «Χελιδονίσματα», «Γιατζηλαριανή», «Γιωργίτσα», «Έχε γεια Παναγιά ή Έχε γεια πάντα γεια», «Άνοιξαν τα δέντρα» και «Γεια σου χαρά σου Βενετιά». Την παρουσίαση θα κάνει η Φόνη Πραγγαφίλη, την επιλογή των ποιημάτων έχει κάνει η Ευδοκία Ποιμενίδου – Χατζηδημητρίου, με την Καίτη Τσικούρα, ενώ την επιμέλεια της οργάνωσης έχει ο Αργύρης Γιουρούκης.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ