ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Αποφασισμένη να στείλει στην αθλητική δικαιοσύνη τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης για τη συμπεριφορά του στο χθεσινό ντέρμπι εμφανίζεται με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, καλώντας και τους φιλάθλους τους οποίους έβρισε ο συγκεκριμένος παράγοντας να δώσουν στοιχεία στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να αξιοποιηθούν από το νομικό της τμήμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

  1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους τουλάχιστον 12000 οπαδούς της οι οποίοι βοήθησαν τους παίκτες και τους προπονητές να πετύχουν αυτή τη μεγάλη νίκη και να επαναφέρουν την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Σε αυτό το γήπεδο με αυτό τον κόσμο η ΑΕΛ δεν παίζει με 14 παίκτες σε κάθε αγώνα αλλά με 20. Συγχαρητήρια όχι μόνο για τη φωνή τους αλλά και για τη συμπεριφορά τους.

Συγχαρητήρια γιατί δεν αντέδρασαν στις αλήτικες και αδικαιολόγητες προκλήσεις του γνωστού στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο Λεβεντογιάννη και του γνωστού από τη δράση του στην Ηλιούπολη, μαζί με τον Τσακογιάννη, Βελέντζα.

Συγχαρητήρια γιατί δεν αντέδρασαν στις προκλήσεις του προπονητή με το βαμμένο μαλλί που έκανε καριέρα με την “παράγκα” και μόνο σε ομάδες της “παράγκας”.

  1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακαλεί τους οπαδούς, τους οποίους εξύβρισαν οι Λεβεντογιάννης-Βελέντζας και αυτούς στους οποίους έδειξε τα γεννητικά του όργανα ο Λεβεντογιάννης, να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και να δώσουν τα στοιχεία τους ώστε το νομικό μας τμήμα να συντάξει μήνυση για τη διάπραξη αδικημάτων, τόσο του κοινού ποινικού δικαίου όσο και του νέου αθλητικού νόμου με τα ιδιώνυμα αδικήματα, γιατί αυτό αποτελεί απαίτηση των οπαδών μας αλλά και των εισαγγελικών αρχών της Λαρίσης.
  2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα συντάξει καταγγελία την οποία θα καταθέσει τόσο στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ, για τα αδικήματα που διέπραξε ο Λεβεντογιάννης αφού κατέχει τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλωνα, όσο και στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς κ. Σιμιτζόγλου και κ. Μπαξεβάνη αλλά και στον πρόεδρο της ΔΕΑΔ, γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, Νίκο Δαμασκόπουλο.

Ειδικά ο Λεβεντογιάννης που κατέχει τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλωνα, άγνωστο πως, αφού είναι γνωστή η δράση του και οι συμπεριφορές από την εποχή του ΠΑΟ Ρουφ, που δίπλα από τον πάγκο εκτόξευαν και κάρφωναν τις φωτοβολίδες στην κοιλιά αντιπάλων ποδοσφαιριστών, με τελευταίο θύμα τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πάνο όταν έπαιζε στην Παναχαϊκή, θα πρέπει να απολογηθεί και να τιμωρηθεί διότι απαγορεύεται ρητώς ο πρόεδρος να κάθεται στον πάγκο. Αυτός όχι μόνο παραμένει στον πάγκο αλλά προκαλεί συνεχώς επεισόδια και γίνεται ανεκτός από τους παρατηρητές που ορίζει η Football League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ