ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΑ…

Σε θρίλερ τείνει να εξελιχθεί όπως ήταν αναμενόμενο ο καθορισμός του χώρου φιλοξενίας προσφύγων στη Λάρισα. Ηδη από χθες το συντονιστικό ανακοίνωσε ότι στην περιοχή της Λάρισας θα δημιουργηθεί άμεσα ένας νέος χώρος φιλοξενίας μαζί με άλλους τρεις στην υπόλοιπη Θεσσαλία και άλλους 9 στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο σήμανε συναγερμό στο δήμο Λαρισαίων που ήδη βρισκόταν σε αναζήτηση χώρου που θα μπορούσε να πληρεί τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκε το ενδεχόμενο να δοθεί χώρος στο αμαξοστάσιο του Κουλουρίου, αλλά και στο παλιό εργοστάσιο της ΡΟΚΑ. Επίσης εξετάστηκε η προοπτική του στρατοπέδου στο Κυψελοχώρι, ενώ από το υπουργείο φαίνεται να ζητήθηκε το στρατόπεδο Ευθυμιόπουλου στο Κουτσόχερο έκταση 200 στρεμμάτων που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ακόμη και 2000 άτομα.

Την κατάσταση όμως περιπλέκει ένα σημερινό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, το οποίο μιλούσε για δημιουργία χώρου υποδοχής στο παλιό στρατόπεδο Μπουγα, ενώ κάποιοι υποστήριζαν ότι προτάθηκε και το παλιό στρατόπεδο στο Μεζούρλο.

Ιδωμεν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ