ΚΑΥΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Κόστος από 1.300 έως 2.150 € το άτομο για 6 νύχτες
«Καυτές» ερωτικές διακοπές για swingers στην Κρήτη, για δεύτερη χρονιά, οργανώνει το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο σε αυτό το είδος διακοπών. Το ερωτικό ξεφάντωμα για τα μέλη του θα διαρκέσει 6 νύχτες, από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου 2016, χωρίς να γίνει γνωστό ακόμη ποιο ξενοδοχείο θα φιλοξενήσει τα ζευγάρια.

To μόνο βέβαιο ειναι οτι πρόκειται για 5άστερο ξενοδοχείο και είναι πολύ πιθανό να είναι το περυσινό.Tα all inclusive πακέτα στο ξενοδοχείο της Κρήτης φέτος ξεκινούν από 1.299 ευρώ στο Superior Room και φτάνουν τα 2.149 ευρώ το άτομο στη Junior-Suite.Οι παροχές στα ζευγάρια περιλαμβάνουν: 24ωρο all inclusive σερβίρισμα soft drink, μπύρας, σπιτικών κρασιών, κοκτέιλ και άλλων ποτών, πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο και σνακ, κλιματισμός, καθημερινός καθαρισμός δωματίου, συμπληρωματική χρήση περιοχής ευεξίας, χρηματοκιβώτιο, πιστολάκι.

Προσφέρεται ακόμη δωρεάν χρήση Wi-Fi, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σάουνα, 24ωρη φύλαξη του ξενοδοχείου, εστιατόριο A la Carte (που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή), παραλία κατά μήκος του δρόμου, ενοικιαζόμενες καρέκλες έναντι 6 ευρώ, Room Service με επιπλέον χρέωση.

Προσφέρεται ακόμα υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου. Όπως και πέρυσι, το SDC παρουσιάζει την Κρήτη στα μέλη του με την ακόλουθη περιγραφή: «Βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην παραλιακή πόλη της Κρήτης που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα όπου μπορείτε να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια.

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αιγαίου. Ένας πανέμορφος προορισμός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια όμορφη ακτογραμμή, μινωικά ανάκτορα, βενετσιάνικες πόλεις, μεσαιωνικά κάστρα, οθωμανικά τζαμιά και βυζαντινά μοναστήρια από παλαιότερους πολιτισμούς.

Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακί”.Η ερωτική κρουαζιέρα στα νησιά.

Παράλληλα, το SDC, όπως εντόπισε το Tornos News, στην ιστοσελίδα του προανήγγειλε κρουαζιέρα για swingers το 2017 στα ελληνικά νησιά. Η κρουαζιέρα με τίτλο “Πάθος στα ελληνικά νησιά”, (8 ημέρες/7 νύχτες), θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2017, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει Αθήνα-Μύκονο-Πάρο-Κω-Ρόδο- Μαρμαρίς (Τουρκία)- Σαντορίνη-Αθήνα.

Οι τιμές για την κρουαζιέρα, σύμφωνα με το protothema.gr, ξεκινούν από 2.349 δολάρια το άτομο. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο, “To Αιγαίο είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματά του που βάζουν φωτιά στον ουρανό και σε όλα τα ζευγάρια της SDC”, ενώ υπόσχεται μια πλήρη lifestyle εμπειρία ανάμεσα σε επιβάτες που επιθυμούν το ίδιο στυλ διακοπών. Στην κρουαζιέρα προσφέρονται πολυτελείς υπηρεσίες, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, πεντάστερα εστιατόρια.

Ποιο είναι το SDC Travel

H SDC προσφέρει όλα όσα αναζητούν οι swingers από ένα ταξίδι. Διαθέτει 10ετή εμπειρία στα lifestyle ταξίδια και ακόμα μεγαλύτερη στη διοργάνωση εκδηλώσεων για swingers, έχοντας ως στόχο να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες και ατομική εξυπηρέτηση.

Η εταιρία υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια και ιδιωτικότητα όσον αφορά στο ιστορικό κρατήσεων για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας.Επίσης, μέσω της προσωπικής σελίδας κάθε πελάτη στην πλατφόρμα δινεται η δυνατότητα επικοινωνίας του με άλλους επισκέπτες που θα συμμετάσχουν στην ίδια εκδήλωση.Τα πάρτι για swingers προσελκύουν το ενδιαφέρον ζευγαριών και ελεύθερων γυναικών και οι θέσεις εξαντλούνται σύντομα. Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για μέλη της SDC, ενώ προσωπικό της εταιρίας βρίσκεται σε αυτά για να διασφαλίζει την επιτυχία τους.

aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ