ΣΥΡΙΖΑ: ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ…

Σκληρή επίθεση στον βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Χρ. Κέλλα, εξαπέλυσε σήμερα, με αφορμή δηλώσεις του για το προσφυγικό, η οργάνωση Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της οργάνωσης. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Οι συνεχείς δηλώσεις του κ. Κέλλα, δεν μπορούν πλέον να αγνοηθούν, παρότι ο κ. Κέλλας -ως Κέλλας-μπορεί να έχει το ακαταλόγιστο των λόγων του και των πράξεων του. Οι θεσμικές του ιδιότητες (είναι ένας από τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και παράλληλα έχει  τα καθήκοντα υπεύθυνου του Τομέα Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης) μας υποχρεώνουν  να αντιμετωπίσουμε τον κ. Κέλλα με τον θεσμικό του ρόλο, παρά ως ένα θλιβερό αξιοθέατο της πολιτικής ζωής της Λάρισας. Τίθεται λοιπόν το εξής ζήτημα:

Συμφωνεί, άραγε ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ  Κυριάκος Μητσοτάκης με την άποψη του βουλευτή του, ότι ο Αλέξης Τσίπρας «προσπαθεί να φέρει όχι δεκάδες, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στη χώρα μας ώστε να αλλοιώσει τον πληθυσμό της Ελλάδας με θρησκευτικές και κοινωνικές προεκτάσεις»;

Η ακροδεξιά φασιστοειδής επιχειρηματολογία «περί καθαρού αίματος» και «περί αλλοιώσεων του πληθυσμού» γίνεται τρομακτικά επικίνδυνη όταν ξεστομίζεται από πολιτικούς σαλτιμπάγκους που έχουν όμως θεσμικό ρόλο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ