ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκε χθες η διοικητική παραλαβή του νέου κτηρίου του 2ου Nηπιαγωγείου Φαρσάλων. Στη διοικητική παραλαβή και στην ενημέρωση για το κτήριο, τη λειτουργία του και τη συντήρηση του συμμετείχαν από τις Κτηριακές Υποδομές Α.Ε. ο προϊστάμενος Δ/νσης Κατασκευών έργων και Λοιπών Υποδομών Ηρακλής Ζώταλης,

 

η Υποδιευθύντρια Μελετών έργων Σίσσυ Κοπανά και ο επιβλέπων του έργου Νίκος Βακάσης, από τον ανάδοχο του έργου ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και ο Σωτήρης Λάνταβος και εκπρόσωποι του Δήμου Φαρσάλων ήταν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μπαμπανίκας και Χριστόδουλος Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Ντίνα Μπένου, ο Διευθυντής της Τ.Υ.Δ.Φ. Αναστάσιος Λιαπής και η Ειδική Συνεργάτις του Δημάρχου Ηλέκτρα Θελούρα.Αναλυτικότερα, το έργο αφορά στην προσθήκη ενός νέου στατικά ανεξάρτητου κτηρίου με εμβαδό 336,35 τ.μ., με αύλειο χώρο 554,31 τ.μ., εντός οικοπέδου έκτασης 6.281 τ.μ. επί της οδού Δευκαλίωνος στην πόλη των Φαρσάλων.
Το νέο κτήριο περιλαμβάνει δυο αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα πολυδύναμου χώρου, γραφείο νηπιαγωγών, χώρους υγιεινής, αίθουσα ανάπαυσης, τραπεζαρία, κουζίνα, αποθήκη, και λεβητοστάσιο.
Βασικός στόχος του έργου είναι να λυθεί το πρόβλημα στέγασης του μαθητικού δυναμικού, ώστε να ικανοποιηθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος Φαρσάλων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον τόπο.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.080.000 €. Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.

 

nepiagogeio3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ