ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

«Οι αναφορές στο ισλαμικό κράτος είναι απλά το πρόσχημα, ενώ πίσω από την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική της η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στηρίζει και προωθεί μεγάλα οικονομικά συμφέροντα υπηρετώντας τις όποιες Βορειοατλαντικές βλέψεις», τονίστηκε στο πλαίσιο συλλαλητηρίου συμπαράστασης σε πρόσφυγες και μετανάστες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της Λάρισας με πρωτοβουλία του ΕΚΛ και της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας (ΕΕΔΥΕ).

Καταδικάζοντας τις φασιστικές, ρατσιστικές και ξενοφοβικές αντιλήψεις της Χ.Α που εμφανίστηκαν δυστυχώς και στην περιοχή μας η πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ Δήμητρα Παπαστεργίου εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση σε πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ στην κεντρική του ομιλία ο αντιπρόεδρος του ΕΚΛ Κώστας Ριζούλης περιέγραψε με μελανά χρώματα «εξελισσόμενα δολοφονικά σχέδια ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ρωσίας για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων μεταφοράς τους, εις βάρος των λαών της Μ. Ανατολής».

Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας με τη συμμετοχή και της Λαικής Αντίστασης Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ