ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ 110 Π.Μ.

Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της αποκριάς, οι ωφελούμενοι των υπηρεσιών του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων, συμμετείχαν στην αποκριάτικη δράση που διοργανώθηκε από την 110 Π.Μ. Λάρισας.

pro2Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες ακολούθησαν την αποκριάτικη παρέλαση με θέμα τους Πειρατές, ολοκληρώνοντας την πορεία στη λέσχη αξιωματικών όπου και ακολούθησε μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους με αποκριάτικα παιχνίδια και πλούσιο μπουφέ. Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της Μονάδας και το Γραφείο Δημοσίων σχέσεων για την ευγενική πρόσκληση και δεσμεύεται για μελλοντική συνεργασία. Στη δράση συμμετείχαν και οι ωφελούμενοι του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας.

Για περαιτέρω ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410680244 ή μέσω, e-mail: pronia@larissa-dimos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ