ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 89

Αλαφιασμένη η ως συνήθως αλαφροΐσκιωτη εκπομπή σήμερις ακροατή μου υποψιασμένε και μάχιμε (για να σε βάζω και στο κλίμα), ξύπνησε από τις… σειρήνες Μάρδα!

Διπλωματία ή πόλεμος με τους άπιστους κράζει από το πρωί το διαδίκτυο και αίφνης άδειασαν σούπερ μάρκετ την ώρα που γέμιζε πολεμοχαρείς ιαχές το… Φου μπου και το άλλο με το πτηνό!

Ο Μάρδας κάνει πόλεμο με νύφες και μ’ αγγόνια ένα πράγμα και ως δια μαγείας λύθηκε το μυστήριο, πάντα με τον παραδοσιακό τρόπο της εκπομπής «δια του συνειρμού».

Τώρα εξηγούνται όλα, αναπήδησα στο κρεβάτι ψάχνοντας εναγωνίως σίδερο για την τσάκιση στη φανέλα του στρατιώτη, στο κλίμα μας έβαζαν λοιπόν όλη τη βδομάδα τα κανάλια με κάτι “ROCKY” που μου διαφεύγει και το νούμερο και δεν θέλω να σας αναστατώσω τους… επί ποδός, κάτι “Karate kid” μεσημεριάτικα και τον Κώστας Πρέκας στις οθόνες μας έτοιμο για νέες περιπέτειες.

Άσε και την ποδοσφαιρική διάσταση, τυχαίο που περιμένουμε το ντέρμπι «πράσινων» και «κόκκινων» πάνω στη δήλωση Μάρδα, με την υπόλοιπη Ευρώπη να έχει «άλλη μια συνηθισμένη μέρα»; Τυχαίο;

Κλονίστηκα, και οι στρατηγικοί σύμβουλοι τι κάνουν, μήπως είναι δάκτυλος πολέμιων της διπλωματίας πάνω που «χτίζει» καριέρα ο Καρανίκας;

Και αν όχι πάλι και εν πάση περιπτώσει με την τροφοδοσία του στρατεύματος τι κάνουμε τώρα που μας πέσαν και οι πρόσφυγες; Θα φτάσουν οι κιοφτέδες που έλεγε και ο… Ζήκος ή θα ξεφτιλιστούμε;

Και ο κιμάς χοιρινός, μη και πέσει στα χέρια του εχθρού (ε, όχι και να τους ταΐσουμε τους βρωμότουρκους μου τοποθετήθηκε αίφνης χριστιανή γειτόνισσα) ή να βάλουμε μοσχάρι που το τρώνε όλοι;

Μάτι δεν έκλεισα πάλι και τα ερωτηματικά εκεί, αμείλικτα, να μην σε αφήνουν να χαρείς ούτε μια Τατιάνα, μια Κορομηλά βρε αδερφέ πάνω στον κολοφώνα της δόξας τους.

Τόσα «φρέσκα» πρόσωπα στους δέκτες μας και γω να ψάχνω εναγωνίως δηλώσεις Καμμένου και Καρατζαφέρη με τις βελόνες πλεξίματος παραμάσχαλα (για τη φανέλα που λέγαμε παραπάνω).

Βάζω τραγούδι πριν σπεύσω στα… καταφύγια. Από το ΦΡΑΓΜΑ του Δήμου Μούτση σε στίχους Κώστα Τριπολίτη και με τη μοναδική ερμηνεία της Σωτηρίας Μπέλλου ακούμε ΔΕ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Καλή ακρόαση σε όλους μας και εδώ αν μη τι άλλο «βαράς προσοχή» κ. Μάρδα μου…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ