ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Αναπηρία δεν σημαίνει ανικανότητα και ως εκ τούτου ένας αθλητής σε καρότσι δεν είναι θέαμα ενός κακομοίρη», περιέγραψε με όλη τη δύναμη της ψυχής του στους δημοσιογράφους ο σπουδαίος αθλητής Κώστας Βαζούρας στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου Λάρισας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAμε αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Τένις με αμαξίδιο που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα.

«Υποδεχόμαστε μια εκδήλωση που τιμά την πόλη και το δήμο και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για τη στήριξη και την επιτυχία της» τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, επισημαίνοντας παράλληλα πως όλες οι δομές και το «λευκό» ταξί θα βρίσκονται στη διάθεση αθλητών και επισκεπτών του τουρνουά.

«Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στη Θεσσαλία και ένα μάθημα δύναμης και ψυχής για όλους», υποστήριξε ο περιφερειακός σύμβουλος Θ. Παιδής, ενώ την προσπάθεια που γίνεται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης στηρίζουν ακόμη το Επιμελητήριο, ο ΕΕΣ, χορηγοί κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος στο Διεθνές Τουρνουά “Olympus Open 2016”  που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα συλλογής τροφίμων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ